storage/okrareizen/shutterstock-1942779802-1.jpg

Tenerife

GF Fanabe Sur 4*

Spanje Tenerife

Door regio Oost-Brabant

Costa Adeje is een populaire badplaats ten noorden van Playa de Las Americas, aan de zonnige zuidkant van het eiland Tenerife. Het is aangenaam flaneren op de wandelboulevard die loopt langs de volledige toeristische zuidkust: van Costa Adeje via Playa de Las Americas tot in Los Christianos en het winkelcentrum Mirador.

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

Hotelinformatie

Je verblijft in het hotel GF Fañabé, een sfeervolle en erg luxueuze uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken.

Wie op ontdekkingstocht wil, heeft ter plaatse voldoende uitstapmogelijkheden die individueel of in groep kunnen geboekt worden. Hotel GF Fañabé is een heerlijk viersterrenhotel, vlakbij het Fañabé strand. Wanneer je het hotel uitloopt, vind je direct winkeltjes, restaurants en bars in de buurt.

Neem een verfrissende duik in 1 van de 5 zwembaden of geniet op het dakterras met ligbedden van het fantastische uitzicht over de Atlantische Oceaan, met in de verte La Gomera. Ga fijn ontspannen in het wellnesscenter of ga lekker sportief een uurtje aan de slag op de tennisbaan of in de fitness.

Programma

Excursies

  • Nationaal Park El Teide (grootste vulkaan van Tenerife)
  • Dolfijnentour
  • Je gids heeft een heel aanbod aan gratis uitstappen: Wandeling naar het authentieke vissersdorpje La Caleta, Los Christianos,..
Adres

Av. de Bruselas, 13, 38660 Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife, Spanje

Praktische info

Lengtegraad: 28.0906863

Breedtegraad: -16.7353967