spanje-mallorca-playa-de-muro-p.jpg

Spanje Mallorca (motovakantie)

Java Hotel 4*

Spanje Mallorca

Door regio Limburg

Heerlijk cruisen met de LOM'ers op Mallorca! 

Wie aan Mallorca denkt, denkt aan zon, zee en strand. Maar Mallorca heeft veel meer te bieden dan dat. Mallorca bezitnamelijk een ongelooflijk prachige natuur met vergezichten, woeste bergtoppen, bijzonder bezienswaardigheden, oneindige kronkelende wegen,... een ware biotoop voor de fervente motorrijder.

Deze keer wagen we ons niet aan de verplaatsing met de motor tot daar, maar nemen we het vliegtuig. Ter plaatse huren we een scooter of motor. Keuze te over, gaande van een 125cc scooter tot een motorfiets van 1000cc. Maar neem het van ons aan, cc's don't matter @Mallorca. De fun is er in ieder geval niet minder om, met welk model dan ook! Huurprijzen variëren van € 50  tot € 100 per dag afhankelijk van het gekozen model (deze prijzen zijn niet inbegrepen maar worden wel duidelijk op voorhand afgesproken).

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en mag zich terecht ‘parel van de Middellandse zee’ noemen. Het aangename klimaat, de lange zandstranden en lieflijke baaitjes met helder water maken van Mallorca een fantastische bestemming om op vakantie te gaan!

Het Tramuntanagebergte met zijn natuurpracht en idyllische vergezichten, het rijke culturele verleden van het eiland, de pittoreske dorpjes met zijn citrus- en appelsienplantages, de prachtige hoofdstad Palma… maken van Mallorca een boeiende vakantiebestemming.

Vluchturen

(vluchturen zijn onder voorbehoud - indien nog niet aangevuld zijn deze momenteel nog niet bekend)

30/09/22 Brussel - Mallorca
05/10/22 Mallorca - Brussel

Hotelinformatie

Je logeert in hotel JAVA 4*, gelegen in Playa de Can Pastilla op slechts 80m van de aangename strandpromenade en de zee. Een perfecte plek voor het beleven van het evenwicht tussen rust, ontspanning en sfeer. Het hotel biedt veel faciliteiten, ruime kamers met balkon, bad/douche, haardroger en kluis, een groot buitenzwembad met ligstoelen en zonneterras, verwarmd binnenzwembad, sauna, fitnessruimte, en gelegenheid voor sport en spel. Elke avond is er gezellige animatie.

Adres

Carrer de la Goleta, 7, 07610 Can Pastilla, Illes Balears, Spanje

Praktische info

Lengtegraad: 39.5326307

Breedtegraad: 2.7260339